Update i.v.m. Coronavirus

Op dit moment is de situatie in Nederland niet zoals we gewend zijn. Het is stil op straat. Scholen, restaurants en bars zijn dicht. Evenementen zijn tot minimaal 1 juni 2020 afgelast en de mensen die nog aan het werk zijn, doen dat voor zover als mogelijk vanuit huis. En laten we vooral de mensen in de zorg niet vergeten die op dit moment keihard werken voor alle (ernstig) zieken.

Wie had een aantal weken geleden kunnen bedenken dat we nauwelijks meer in de file staan en de NS zelfs in de spits volgens een zeer uitgeklede dienstregeling rijdt? We hebben recent zelfs voor een opdrachtgever de werking van diverse groene golven uitgezet omdat het te rustig is op straat. Het voelt heel vreemd, maar de komende maanden is dit wel de realiteit om het virus de baas te kunnen worden.

Wij als Movensis werken deze periode gewoon door. We zijn uiteraard niet aanwezig op ons kantoor in Den Haag en werken veelal vanuit huis. Daarnaast volgen we bij het begeleiden en realiseren van projecten op straat de richtlijnen van het RIVM en onze opdrachtgevers.

We zijn op allerlei (digitale) manieren bereikbaar: via telefoon, email, Whatsapp, Skype, Google Hangout of Microsoft teams. Neem gerust contact met ons op voor diverse inhoudelijke vraagstukken op het gebied van Verkeersregeltechniek, Openbaar Vervoer of IT projecten, maar ook als er behoefte is aan zomaar een contactmoment om ervaringen met elkaar te delen of om bij te praten. Samen staan we sterk in deze situatie!

Tot slot: houd je aan alle maatregelen en zorg goed voor elkaar!

Vriendelijke groeten,
Joost, Thomas, Marcel, Sander, Ronald, Edwin, Jeroen en Peter