TLCGen als DE generator voor het programmeren van CCOL – C-ITS regelingen

MOVENSIS ZET STEEDS MEER IN OP HET GEBRUIK VAN TLCGEN ALS DE GENERATOR VOOR HET PROGRAMMEREN VAN CCOL – C-ITS REGELINGEN

De afgelopen maanden hebben we van diverse wegbeheerders, waaronder gemeente Utrecht, gemeente Alphen aan den Rijn, gemeente Leiden en de gemeente Helmond opdrachten mogen ontvangen voor het programmeren van CCOL – C-ITS regelingen op basis van de TLCGen CCOL generator.

Daarnaast zijn we één van de vier geselecteerde partijen die de komende jaren CCOL applicaties mogen maken voor de gemeente Rotterdam. De eerste locatie is het Breeplein wat een complex kruispunt en daarmee een leuke verkeersregeltechnische uitdaging is om met de TLCGen generator aan de slag te kunnen gaan.

Tot slot zullen we de komende periode in opdracht van de firma Van Gelder Verkeerstechniek zeven CCOL – C-ITS applicaties maken voor de provincie Noord-Brabant.

Voor onze opdrachtgevers die CCOL applicaties toepassen die zijn gebaseerd op de Traffick CCOL generator kunnen wij melden dat er op dit moment hard wordt gewerkt door diverse partijen om de functionaliteiten van Traffick en TLCGen te integreren.

Binnenkort zal hier meer informatie over volgen. Houdt onze website en LinkedIn dus in de gaten!


CONTACT

Voor meer informatie hierover kan contact worden opgenomen met Marcel Fick via marcel.fick@movensis.nl of Ronald Koszczol via ronald.koszczol@movensis.nl.